La Diputada de Compromís Mònica Oltra pateix la persecució política per denunciar la corruptela del PP

La defensa d’un estat de dret exigeix de vegades manifestar amb rotunditat una clara oposició contra els intents antidemocràtics que atemptem contra ell.

Al nostre país i particularment en la ciutat de València s’ha instal·lat un model de govern que ignora a la ciutadania, que vol sotmetre a la societat a una única mirada, que aprofundeix en una visió totalitària de l’actuació política i que encadena la gestió municipal a interessos privats. Ho diem amb claredat: la majoria absoluta en unes eleccions no autoritza per a fer el que es vullga i menys si es fa d'esquenes de la ciutadania i en contra dels interessos generals.

Mónica Oltra representa el rebuig a eixos intents, representa junt amb entitats socials, moviments ciutadans, organitzacions culturals i cíviques una oposició decidida al totalitarisme que, com en altres moments de la història, utilitza les llibertats democràtiques per a surar i estendre’s, que utilitzen els poders de l’estat per a atrinxerar-se i que utilitza les institucions per a benefici personal.

La persecució a què estan sotmetent Mónica Oltra la sentim com pròpia i per això volem dir que JO TAMBÉ SÓC MÓNICA OLTRA, som tot allò que representa la seua actuació, som junt amb ella els que ens mobilitzem per a defensar un barri, una ciutat, la lluita contra la corrupció, la lluita contra la censura, la lluita contra el totalitarisme.

La proposta del TSJ d'investigar a Mònica Oltra per defensar aquests valors i sota la suposada “resistència a l'autoritat en el desallotjament del barri valencià del Cabanyal” no és més que la culminació de la persecució política de tota aquella persona que no comulgue amb el pensament únic globalitzat.

Si se li persegueix a ella se’ns persegueix als que compartim amb ella aquests objectius.

48 comentarios:

  1. pense que tenim que fer alguna cosa més que un blog.

    ResponderEliminar
  2. La Justicia es algo que permanece secuestrada en Valencia desde que Camps y su Partido desgobiernan nuestra tierra - Todo mi apoyo a Mónica Oltra - A enterrarlos en el mar ya!!!!

    Y conviene presentar una petición a la Fiscalía para que proceda a investigar la denuncia de la Policía y todo lo que rodea a las cargas de los días 6 y 8 de abril. Y cuanta más gente y colectivos la presentemos mejor. Aquí hay que ser raudos y veloces, dando la mayor publicidad y constatando que el Poder Judicial es rehén de las mafias políticas, cosa que ya hemos comprobado con Garzón y con otros turbios asuntos...

    O nos ponemos las pilas y activamos un plan coordinado de denuncias judiciales o el Poder Judicial va a dedicarse a linchar y perseguir a cualquier ciudadano que reclame lo que esa Constitución de 1978 contempla.

    Parece que ahora es un delito creerse esa Constitución y exigir el cumplimiento de la Ley. Desde luego, con estos actos y actuaciones, el Poder Judicial se desacredita todavía más de lo que ya está... No tienen vergüenza ni respetan sus propias leyes y normas... Realmente da asco todo lo que aquí acontece.

    Antonio Marín Segovia
    ex presidente de Cercle Obert de Benicalap

    ResponderEliminar
  3. Hay un error en el correo... No es gamail. Debe colocarse gmail. Subsanar la deficiencia, por favor

    Antonio Marín

    ResponderEliminar
  4. Antonio Marín Segovia - ex presidente de Cercle Obert de Benicalap considera vergonzoso y denigrante el comportamiento del ya desacreditado Tribunal Superior de Justicia de la Comunidad Valenciana y su vertiginosa decisión de procesar a Mónica Oltra, olvidando que la insumisa y la que desprecia, reiterada y sistemáticamente, la Constitución, la Ley de Patrimonio Cultural Valenciano... y a los valencianos es Rita Barberá

    Mi apoyo lo tienes, sobre todo por la sencilla razón de que el Tribunal Superior de Justicia es demasiado veloz en estos casos y olvida investigar a las mafias que han ocasionado graves y duraderos perjuicios y lesiones al interés general: asunto Nuevo Mestalla, destrucción del legado Patrimonial, pelotazos urbanísticos varios...


    Conviene presentar una petición a la Fiscalía para que proceda a investigar y cuanta más gente y colectivos la presentemos mejor. Aquí hay que ser raudos y veloces, dando la mayor publicidad y constatando que el Poder Judicial es rehén de las mafias políticas, cosa que ya hemos comprobado con Garzón y con otros turbios asuntos.

    Antonio Marín Segovia
    ex presidente de Cercle Obert de Benicalap

    ResponderEliminar
  5. Si la cosa va a més, cal prendre mesures contundents.

    Si el feixisme no té vergonya i fa servir les institucions per possar-les al seu servei, cal que reaccionem amb la contundència necessaria i estar a l'alçaria de les circumstàncies.

    ResponderEliminar
  6. Cabecillas del entramado de la manipulación de masas se vienen abajo con personas como Mónica Oltra. Debemos apoyarla como mínimo.

    ResponderEliminar
  7. No serà "l'amiguito" de Camps el que ho ha proposat? Això ja dóna per fer-ho públic a nivell internacional, em sembla.

    ResponderEliminar
  8. Ànim que amb Compromís podrem amb ells!

    ResponderEliminar
  9. Sabeu una cosa??? Quan va arribar la democràcia a l'estat espanyol, el PSOE era un partit mooooolt nombrós. El PCE en canvi no ho era tant.... i sabeu per què? perquè el Partit ( comunista, però el nom se'l va guanyar) va perdre un nombre brutal de persones militants i compromeses en la lluita per aquesta democràcia. El temps i la història han posat, injustament, a aquestes forces polítiques en un escenari ben diferent. La socialdemocràcia governa l'estat i el comunisme quasi no té cares....
    Avui, des de la distància i els esdeveniments, podrem dir q el comunisme va fracasar. Jo sé que això no és cert. I ho sé perquè conec una dona, valenta com aquella PASIONARIA fundadora y presidenta del PC, que no té por a parlar, a dir la veritat o a portar la VEU DELS I LES SENSE VEU al Parlament; sí, la conec, i s'anomena MÒNICA OLTRA.... UNA FLOR DEL SEGLE XXI.
    Quan una persona de la talla(personal, moral, ètica, política, etc) de Mònica parla en les Corts, cada vegada que mira a Camps porta en les paraules o en la mirada a tot un PAÍS que els denuncia. La violència (verbal, si voleu) l'empren com a arma en el Lloc de la Paraula. El descrèdit o la utilització d'informació íntima i personal per a intentar ofendre. La difamació, l'insult i... els colps de la policia.
    Com no donar suport?? Qui no en donarà???
    Dona valenta, audaç, intrèpida i REVOLUCIONÀRIA del vers i la paraula!!! Dona-Mare!!! Dona-esposa!!! Dona-amiga... què més dir-te Mònica!!!
    Sempre al teu costat.... per allò que necessites!! MÒNICA OLTRA, EN EL PARLAMENT I EN EL CARRER DIPUTADA!!!!
    Vicent Benavent.

    ResponderEliminar
  10. La infamia de actos ofensivos e indignantes como estos, merece una condemna rápida y contundente por parte de toda la ciudadanía de bien.

    Atacando a Mónica, intentando amendrentarla y condemnarla, para que la puedan inhabilitar de asumir un cargo público (y así conseguir quitarse del medio a su consciencia crítica!), es la maniobra más baja que se le podría ocurrir a los corruptos y autoritarios del PP. Que han transformado las instituciones democrática y los poderes del estado en un cortijo que piensan poder dominar con puño de hierro.

    Sepan que vamos a hacer todo lo que está en nuestro poder (que es mucho porque somos muchos que no comulgamos con ellos) para parar cualquier intento de criminalización de Mónica Oltra, porque Oltra somos todos, todo el pueblo que luchamos por defender nuestra historia, nuestro patrimonio arquitéctonico, nuestra dignidad, el respeto y la intelligencia que intentan pisotear abusivamente y con saña.
    Gracias Mónica, ánimo y fuerza, estamos contigo!!!

    ResponderEliminar
  11. Mónica Oltra, Diputada en las Cortes Valencianas es por tanto una AUTORIDAD y no entiendo como pueden tener la desvergüenza de acusarle de desobediencia a la Autoridad por no obedecer las órdenes de un-a policía local, que no es ninguna autoridad sino un-a agente de la misma, y de hecho de una Autoridad de menor rango pues el Ayuntamiento está por debajo de un Parlamento Autonómico, aunque a Rita le pese...

    ResponderEliminar
  12. No entiendo nada, como se puede llevar a juicio a una persona que no ha cometido ningún delito y haya por ahí personas que no tienen vergüenza y que han cometido más delitos y fraudes, que son unos corruptos...estamos en el mundo al revés.
    Lo que me parece es que Mónica les hace mucho daño al PP y buscan cualquier forma para hacerle daño, pero no van a poder con ella.
    Gracias Mónica, estoy contigo.

    ResponderEliminar
  13. Yo tener que presentarme como Anonimo, no se lo creerian mis amigos que me conocen bien, pero ante el curso que ha tomado este problema no me fio de la Justicia en esta Comunidad Autónoma. Yo apoyo a Mónica y siento mucho hacerlo desde el anonimato. No tengo tu valor. Me siento reprimido por no poder expresarme libremente. GRACIAS MONICA. SOMOS MUCHOS LOS QUE ESTAMOS CONTIGO.

    ResponderEliminar
  14. Endavant amb tot el meu suport

    ResponderEliminar
  15. Ànims Mònica!! Volen aixafar qualsevol cosa que intenta posar-se en el seu camí! Senyal de que els molestes i de que estàs fent bé les coses! Una abraçada molt forta i que sàpigues que molta gent estem amb tu!

    M

    ResponderEliminar
  16. Pedalegem contra el vent i sense cadena, i per tant, malbaratem esforços. El problema no és el PP, el problema és Ej-panya. Ja ho digué el savi de Sueca: "O recobrem la nostra unitat com a poble o serem destruïts com a poble".
    Salut i independència (no hi ha altra).

    ResponderEliminar
  17. Somos mas de los que ellos se piensan, adelante

    ResponderEliminar
  18. Quin peces, aquests del PP!
    Intolerable!

    ResponderEliminar
  19. La meua solidaritat i el meu vot compromès

    Hi ha que deixar en evidència aquests comportaments feixistes tant del govern del país, com del govern de l'estat.

    O acàs Peralta no és el virrei, i a més socialista?

    Salut

    ResponderEliminar
  20. Creo que es una vergüenza y claramente una persecución política en toda regla. A la que deberían perseguir es a Rita Barberá por saltarse la ley a la torera.

    ResponderEliminar
  21. Des de Mallorca una forta abraçada. Coratge!

    ResponderEliminar
  22. PERSECUCIÓ NO PORTA SS, AH! DES DE SES ILLES DONEM SUPORT A MÒNICA

    ResponderEliminar
  23. adelante como va que esto de ahora significa que tienen miedo, tienes todo mi apoyo,un beso

    ResponderEliminar
  24. JO CREC QUE COM QUE NO CABEM TOTS A LES PRESONS, EN COMPTE DE TANCAR-NOS A TOTS ELS DEMÒCRATES I QUEDAR ELLS FORA PODRÍEM FER-HO AL REVÉS.

    ResponderEliminar
  25. Ànim Mònica, i a lluitar!
    andreu

    ResponderEliminar
  26. Endavant, Mònica!
    Ens donen quefer a manta, però al remat ens farem amb aquesta colla de desvergonyits.
    Endavant Compromís! Canya als pocavergonyes!
    Francesc Verdú

    ResponderEliminar
  27. El azote de Camps. Quin gust sentir-te parlar! Forta, valenta, decidida... dóna'ls canya.

    ResponderEliminar
  28. Josep-Albert Sánchez Gutiérrez21 de mayo de 2010, 9:27

    Com la cosa va com va, què tal si comencem a replegar diners per a la possible multa?
    Cagontó!

    ResponderEliminar
  29. Tu tranquila... si se pensen que te van a fer callar, o que ens van a fer callar... ho porten clar...
    Molta força!!! Molt d'ànim!!!
    Ximo Cádiz

    ResponderEliminar
  30. PER QUE ERES UN EIXEMPLE PER A TOTES I TOTS, PERQUE ESTAR AL TEU COSTAT ENS FA CREIXER COM A PERSONES.
    PERQUE T'ESTIMO. PER QUE TENS LA RAÒ, PERQUE NO TENS POR I SI LA TRENS CONTINUES A PESAR D'ELLA
    UNA FORTA ABRAÇADA SALU I AROMES DEL DESER

    ResponderEliminar
  31. Al Cabanyal, ni una casa aterrada il·legalment. Des del Baix Montseny (Catalunya), volem donar tot el suport a Mònica Oltra. No et rendeixis!

    ResponderEliminar
  32. Ni una casa aterrada il·legalment al Cabanyal. Des del Baix Montseny (Catalunya) volem donar tot el suport a Mònica Oltra. No et rendeixis mai.

    ResponderEliminar
  33. Iniciativa esta creciendo con fuerza, por eso el PP quiere descabezarla, pero no creo que puedan

    ResponderEliminar
  34. Molts ànims: Mònica representa el pensament de moltíssima gent, així que endavant!

    ResponderEliminar
  35. anim monica, Andreu i jo t'apollem des d'ondara

    ResponderEliminar
  36. Amb polítiques com tú Mònica, no és una utopia que un altre País Valencià siga possible. Et done ànims per tota la lluita pels drets ciutadans i democràtics que ens estàs oferint davant d´uan dreta recalcitrant i àvida de poder absolut. josep Lluís des de la vilavella

    ResponderEliminar
  37. SOY ANA:
    ANIMO MONICA ESTAMOS CONTIGO , DESDE QUE MIS HIJOS ME DIERON A CONOCERTE A TRAVES DE INTERNET
    TE SIGO SIEMPRE QUE PUEDO .
    ERES UNA MUJER VALIENTE SINCERA QUE SABE DECIR MUY BIEN LAS COSAS Y SIEMPRE CON RESPETO Y SIN NINGUN MIEDO ERES UN EJEMPLO.
    TE APOYAREMOS SIEMPRE PUEDES CONTAR CONMIGO Y TODA MI FAMILIA

    ResponderEliminar
  38. Compromis enfada al PP i molesta al PSOE, per això volen fer callar Monica Oltra, pero ni la callaran a ella ni als milers de valencians que ja estem farts de corrupció i retallades

    ResponderEliminar
  39. Efectivament es tracta d'una vergonya per a la democràcia que, només des de les majories absolutes tardofranquistes, del PP local, es pot instrumentar. Amb la complicitat,pel què es veu, de l'autoritat governativa que primer apallissa els pacífics ciutadans i desprès els denuncia per "resistència" (!) a l' autoritat (?). Alguns ja ens hem significat publicant a a la premsa alguna carta -"Energúmens" o "Doncs no" i recollint la malifeta al blog personal -http://blogs.levante-emv.com/en-marc/
    Salutacions.

    Marc Antoni Adell-DNI: 18.838.422L

    ResponderEliminar
  40. No entenc com funciona la justícia en aquest país, no comprenc a una justícia que sols està al costat dels poderosos, dels qui fomenten la rapinya, els abusos, els tractes de favor als "amiguitos" del alma i condemna als que volen defendre la llibertat, la igualdat i la indefensió dels més febles contra els qui els volen negar els seus drets democràtics.
    Mònica Oltra, tan de bo et clonaren i hi ha hagueren no una , sinó dotze mil!
    Rep el meu suport personal que mantinc en el meu blog i les meues participacions informatives en la xarxa.


    http://valldflors.wordpress.com/2010/04/08/el-cabanyal-8-4-2010-violencia-policial-contra-la-resistencia-veinal/

    http://valldflors.wordpress.com/2010/03/27/gran-acollida-en-la-presentacio-de-compromis-a-betera-ganes-de-monica-ganes-dun-altre-pais/
    --
    Salut,

    Francesc Vila
    fmvila@ya.com

    ResponderEliminar
  41. Garzón, Oltra, ... pero qué significa todo esto?!
    Ánimo Mónica!!! No te vayas, eh!

    ResponderEliminar
  42. Sembla que tal com publica estos dies el diari de Pedro J. (El Mundo), Oltra no anava tan desencaminada en denunciar els interessos de la família Cotino. Li tenen por, molta por perquè ha esdevingut la FEMME FATALE del PP. Oltra és el que ha de ser: una pedra incòmoda a la sabata del poder. I això molesta i molt

    ResponderEliminar
  43. Jo també pense que deuriem fer alguna cosa més que un blog...

    ResponderEliminar
  44. Pels vídeos que he visualitzat i per noticies i rumors que corren arreu del País Valencià, sembla ser que hi ha una persecució en contra de la Mònica Oltra que arriba fins i tot a voler-la matar, per ser tan clara i contundent a l'hora de treure al sol els draps bruts del PP de la Comunitat Valenciana.
    Jo també la mataria la Mònica. Però la mataria a petons (besets que diuen al País Valencià), per ser tan valenta i dir les coses pel seu nom amb tanta claredat que tothom les entén, menys els del PP que no els dóna la gana d'entendre-les.
    Tant de bo tinguéssim al Parlament de Catalunya una "Mònica Oltra" que airegés les corrupteles d'alguns membres de la política catalana!
    Si algú dels blocaires d'aquest bloc coneix personalment a la Mònica Oltra, és pregat de fer-li arribar el meu incondicional suport, tots els besets i abraçades del món i a encoratjar-la perquè no s'arronsi davant de cap amenaça que li pugui venir d'algú que no hi estigui massa d'acord amb el que exposa en totes les seves brillants intervencions en el sí de les Corts Valencianes.
    Moltes felicitats Mònica i endavant les atxes!!!

    ResponderEliminar