Dimecres 2 de juny a les 10 hores al TSJ

El dimecres 2 de juny a les 10.30 hores la Diputada Mònica Oltra està citada a declarar davant el Tribunal Superior de Justicia (Palau de Justicia s/n, junt al parterre de la ciutat de València) per la seua defensa contra els enderrocaments del Barri del Cabanyal. Mostra el teu recolzament a Mònica. Vine a demanar justicia!

5 comentarios:

  1. Por supuesto que doy todo mi apoyo a todos los que están luchando por salvar el Cabanyal y por demostrar que esto es un abuso más de poder y de la corrupción que asola Valencia.

    ResponderEliminar
  2. Estic amb tu, Mònica, k fort em pareix k damunt de la violencia k exerciren amb nosaltres encara tu tinges k anar a declarar.
    Jo també sóc Mònica Oltra

    ResponderEliminar
  3. Al cap i ala fi el vot dels intoxicats ens faran fora els valencians. Sense una tv valenciana lliure , democràtica i dels valencians poc es pot fer. Tot i així fem camí, però : Que llarg es el camí a la normalitat democràtica del País Valencià.si el govern segueix furgant els diners negres els corruptes , compra vots i crea malicies del PP ho tindran més difícil.Espere que tindrem la sort d'una Mònica al govern de València. M'adherisc a esta noble valenciana i recolze la seva actuació en pos de la justícia i el respecte a la terra.

    ResponderEliminar
  4. Et done tot el meu suport, Mònica i al mateix temps et felicite per la teua valentia. Fan falta moltes Mònica Oltra a les Corts perquè tenim una vergonya de govern al País Valencià.

    ResponderEliminar
  5. Ànim Mònica. Desitge tindre per molt de temps una representant com tu a la política valenciana, que ja ens mereixem algú que valga la pena. Continueu coherents i feu d'aquest país alguna cosa respectable. Tot el meu suport

    ResponderEliminar